Tuinontwerp

in 2D en 3D

Het tuinontwerp maakt een belangrijk deel uit van onze samenwerking. Het is de eerste stap naar een tuin die past en aansluit bij uw woonomgeving. Tijdens deze ontwerpfase houden we continu in ons achterhoofd dat u zich prettig dient te voelen bij het uiteindelijke resultaat. We willen van de tuin een weergave maken van uw wensen en ideeën. Daarom bekijken we samen waaraan de tuin dient te voldoen en met welke factoren we rekening hebben te houden.

Eerst even kennismaken

Het kennismakingsgesprek dat we met u voeren over het ontwerp, is geheel vrijblijvend. We voeren dit gesprek met u op de locatie waar de tuin gerealiseerd gaat worden. Hierdoor krijgen we allebei een gevoel bij het ontwerp en zien we direct wat haalbaar is. We meten de situatie in en vertalen uw wensen naar een compleet tuinontwerp, dat we nog meer kracht bijzetten door deze tevens in 3D te presenteren.

Met een ontwerp in 3D kunt u vanaf de keukentafel door uw eigen tuin lopen. De tegel waarvoor u in de conceptfase heeft gekozen, ziet u nu ook echt te liggen. Op deze manier weet u precies of deze daadwerkelijk aan uw voorkeur voldoet.

Hoe gaan we te werk?

Bij het bekijken van het tuinontwerp als concept bespreken we de resultaten met elkaar en lichten we deze toe. Het conceptontwerp geeft de hoofdindeling van de tuin weer. Heeft u hier een goed gevoel bij? Dan werken we deze uit tot een voorlopig tuinontwerp met beplanting en eventueel verlichting.

Hierna maken we een definitieve beslissing in de materiaalkeuze. In de vrijblijvende offerte die we voor u opstellen, staan alle werkzaamheden met de daarbij horende prijzen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat u verrassen door de creativiteit en kwaliteit van ons team. Heeft u interesse in onze diensten neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel en goed mogelijk van dienst zijn.

06-46070826
Naar contact