Tuinaanleg

Naast de mogelijkheden van ons tuinontwerp, verzorgt Hoveniersbedrijf Kees Timmermans ook de aanleg van uw tuin.

Als hoveniers zorgen we voor de juiste sfeer en uitstraling op het moment dat we een tuin aan mogen leggen. Bij het realiseren van een tuin spelen diverse factoren een rol. In de eerste plaats willen we dat de tuin voldoet aan het plaatje dat u in gedachten heeft. Daarnaast hebben we te maken met andere invloeden waaronder de stand van de zon ten opzichte van uw tuin en eventuele buiten de tuin geplaatste bomen die zonlicht tegenhouden.

Keuzes maken

Samen met u maken we keuzes die beeldbepalend zijn voor uw tuin. U doet er goed aan van tevoren stil te staan bij de functionaliteit van uw tuin: heeft u groene vingers en gaat u graag aan de slag met een moestuin of wilt u de tuin vooral gebruiken als terras? Het zijn factoren waar we op bedacht zijn bij het aanleggen van uw tuin.

Beplanting

De beplanting is een andere grote sfeerbepaler waarmee we rekening houden bij het aanleggen van de tuin. Wij zijn bekend met bloeitijden, bloeikleuren en de hoogte van planten en de standplaatsen. We kunnen voor u een plantschema maken zodat u vooraf precies weet hoeveel onderhoud de keuze voor een plantensoort met zich meebrengt.

Eindresultaat

Welke keuzes u ook maakt, op het moment dat wij uw tuin aanleggen zorgen we voor een prachtig eindresultaat waarin beleving en genieten centraal staan. We realiseren een tuin met een onderscheidend karakter waarbij sprake is van een samenspel van krachtige lijnen, mooie accenten en een groenbeleving die u in alle seizoenen verrast.

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat u verrassen door de creativiteit en kwaliteit van ons team. Heeft u interesse in onze diensten neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel en goed mogelijk van dienst zijn.

06-46070826
Naar contact