Tuinonderhoud

Hoe kun je dit het beste doen?

Uw tuin is gerealiseerd en nu vraagt u zich af met welke vorm van onderhoud u de tuin in deze staat behoudt. Dit is immers het moment waarop u echt kunt gaan genieten van de buitenruimte die zorgvuldig door ons is ontworpen en aangelegd. Vanzelfsprekend hebben we van tevoren met u besproken hoeveel tijd u kwijt wilt zijn aan het onderhoud van de tuin. Klein of groot onderhoud, is hoe dan ook noodzakelijk.

Snoeien, bestrijden en verwijderen

Bij het onderhouden van uw tuin kan het gaan om het bestrijden van onkruid, het snoeien van beplanting of het verwijderen van een zieke boom. Met vakkundig onderhoud bevordert u de doorgroei van de beplanting. Zo blijft alles gezond en ook rijkelijk in bloei staan. Wie vooruit kijkt, handhaaft de beplanting in de functionaliteit en voorkomt ziektes.

Grondhuishouding en bodemtoestand

Voor een tuin zijn de grondhuishouding en bodemtoestand erg belangrijk. Planten hebben wat betreft bodemvereisten en grondtoestand verschillende eisen. Bij het tuinonderhoud letten wij er als hoveniers op dat specifieke plantgroepen de juiste behandeling krijgen met meststoffen. Ook de bemesting van een gazon is een vak apart. Het welzijn van uw tuin valt of staat met een goed mestbeleid. We weten de verschillende meststoffen goed toe te passen op de juiste plek en op het juiste tijdstip.

Onderhoudsabonnement

Vanaf 10 euro per maand

Als hoveniersbedrijf bieden we u een tuinonderhoud pakket dat aansluit bij uw voorkeuren en de behoeftes van uw tuin. Een tuin is tenslotte pas top als deze op de juiste wijze wordt begeleid. Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar het onderhoud van uw tuin? Dan is een onderhoudsabonnement wellicht interessant. Vanaf 10 euro per maand heeft u al een abonnement. De hoogte van de abonnementen zijn afhankelijk van de inrichting van uw tuin. Zo heeft gras weer ander onderhoud nodig dan planten en bomen. Een grote tuin met veel beplanting heeft gemiddeld één keer per maand onderhoud nodig. Voor een kleine, onderhoudsvriendelijke tuin zijn twee onderhoudsbeurten per jaar voldoende. Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat u verrassen door de creativiteit en kwaliteit van ons team. Heeft u interesse in onze diensten neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel en goed mogelijk van dienst zijn.

06-46070826
Naar contact