Over ons

Als hovenier word ik enthousiast van het aanleggen van een tuin die precies aansluit op het plaatje dat de opdrachtgever in gedachten heeft. Behalve bij het aanleggen van de tuin, kunnen we u ook ondersteunen bij het onderhoud daarvan. Bent u toe aan een ander uiterlijk van de tuin of heeft uw tuin een dringende opknapbeurt nodig? Dan gaan we ook hiermee graag voor u aan de slag.

Achtergrond

Altijd buiten aan het werk zijn en telkens met een ander project aan de slag mogen. Mijn enthousiasme voor het vak van hovenier heb ik overgebracht op mijn zoon, die inmiddels deel uitmaakt van het team. Op dit moment volgt hij de opleiding tot vakbekwaam hovenier.

Zelf ben ik sinds mijn veertiende tuinen aan het ontwerpen en aanleggen. Nadat ik bij verschillende hoveniersbedrijven vele projecten heb gerealiseerd, begon ik in 2006 mijn eigen bedrijf als hovenier. Samen hebben we een missie: van uw droomtuin werkelijkheid maken.

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat u verrassen door de creativiteit en kwaliteit van ons team. Heeft u interesse in onze diensten neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel en goed mogelijk van dienst zijn.

06-46070826
Naar contact